El blog

Història de Teulada és un projecte que naix de l’assignatura de “Gestió del Coneixement i Recursos Informàtics” del Màster Interuniversitari en Gestió Cultural de la Universitat Politècnica de València i la Universitat de València. Idea inspirada en el blog dels companys d’Història de Dénia.

Estes dues motivacions junt a la falta de difusió de la història, la cultura i les tradicions de Teulada mitjançant un espai web específic, han motivat la seua creació. No obstant fem énfasi en dos aspectes centrals: la Memòria Oral i la Memòria Visual de Teulada. Aspectes que a l’hora són més desconeguts entre la població i perillen més, ja siga per la falta d’un soport físic que el plasme, la falta de transmissió entre generacions, o per la seua degradació.

Els objectius del blog són els següents:

  • Donar a conéixer la memòria visual del poble de Teulada amb imatges antigues.
  • Donar a conéixer la memòria oral dels més majors.
  • Compartir notícies i enllaços d’interès.

Des d’este xicotet espai ens agradaria animar a la participació o col·laboració de tots aquells interessats/des. Gràcies de bestreta.

Història de Teulada.

5 pensaments sobre “El blog

  1. Molt bé, Irene. M’agrada el teu blog, Cal donar a conéixer la nostra història i tradicions.
    Joan Ivars

  2. No estaría mal ponerlo también en castellano. Sería una forma de divulgar la cultura de la zona y tal vez así propiciar un turismo cultural como apuntais.

  3. De todas formas me encanta el contenido y encuentro muy enriquecedor que gente del lugar se preocupe por rescatar nuestra historia.

  4. Hola Marisa, moltes gràcies pels teus comentaris. Les persones que escriuen i col·laboren en el blog s’expressen en la seua pròpia llengua perquè així estem més còmodes i ho considerem idoni, però estem oberts a rebre col·laboracions amb altres idiomes. Entre els nostres objectius no està el de fomentar el turisme cultural, sinó el de posar en un espai web tot allò referent a la memòria oral i visual del nostre poble, no obstant també publiquem coses que fan referència a la nostra història. Tindrem en compte els teus comentaris i gràcies per llegir-nos!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s